ALGERIA UNA MIRADA DES DE LES DUES RIBES

ALGERIA UNA MIRADA DES DE LES DUES RIBES

UNA MIRADA DES DE LES DUES RIBES

12,00 €
IVA incluido
Disponible en 1 semana
Editorial:
UNIVERSIDAD ALICANTE/SERV.PUBLIC
Año de edición:
ISBN:
978-84-9717-394-0
Páginas:
128
Encuadernación:
CUARTO - RUSTICA
Colección:
12,00 €
IVA incluido
Disponible en 1 semana

Algèria, el país més extens d'Àfrica i el desé del món, amb una població de vora quaranta milions d'habitants, és alhora un país berber, àrab, musulmà, africà i, en definitiva, mediterrani. Les grans reserves naturals de gas i petroli que conté li permeten tindre el pressupost més gran d'Àfrica del Nord.
Al llarg de la història, però amb especial intensitat durant el segle XX, la vinculació entre Algèria i el País Valencià ha sigut constant (no oblidem que és el país més pròxim a nosaltres des del punt de vista geogràfic); a pesar d'això, per a la majoria dels nostres joves, Algèria és una gran desconeguda.
Aquest és un llibre col·lectiu de marcada vocació divulgativa en el qual autors de les dues ribes -professors universitaris o experts- presenten aspectes diversos d'Algèria (la història, la cultura, l'economia, el turisme, l'educació, el sistema polític i les llengües, entre altres) amb el propòsit d'acostar el lector actual a la realitat algeriana i estimular el coneixement del país magribí.