LA UNION EUROPEA

LA UNION EUROPEA

HISTORIA DE UN EXITO TRAS LAS CATASTROFES DEL SIGLO XX

15,00 €
IVA incluido
Disponible en 3-4 días
Editorial:
UNIVERSIDAD DE VALENCIA/SERV.PUBLIC.
Año de edición:
Materia
Unión Europea
ISBN:
978-84-9134-099-7
Páginas:
288
Encuadernación:
CUARTO - RUSTICA
Colección:
15,00 €
IVA incluido
Disponible en 3-4 días

La hist.ria de la Unió Europea no ha sigut mai fàcil; s'hi han viscut molts inconvenients, sotsobres, salts endavant i reculades que han configurat el seu camí fins a la situació crítica que vivim en l'actualitat. L'eixida del Regne Unit suposa un nou reajustament per a la UE i els efectes de l'anomenat Brexit es desconeixen en les seues dimensions exactes. Per. el repte més gran a què s'enfronta és el de la desafecció de la ciutadania, ja que tota l'arquitectura institucional, política i econ.mica és percebuda com una cosa llunyana i aliena. La percepció ciutadana de les institucions de la UE es redueix a les subvencions, a la millora de les infraestructures o a la major o menor llibertat de circulació de les persones. Aquest llibre tracta de resumir alguns dels reptes i de les amenaces que planen sobre el futur de la UE, i d'oferir algunes propostes per a la seua refundació.

La història de la Unió Europea no ha sigut mai fàcil; s'hi han viscut molts inconvenients, sotsobres, salts endavant i reculades que han configurat el seu camí fins a la situació crítica que vivim en l'actualitat. L'eixida del Regne Unit suposa un nou reajustament per a la UE i els efectes de l'anomenat Brexit es desconeixen en les seues dimensions exactes. Però el repte més gran a què s'enfronta és el de la desafecció de la ciutadania, ja que tota l'arquitectura institucional, política i econòmica és percebuda com una cosa llunyana i aliena. La percepció ciutadana de les institucions de la UE es redueix a les subvencions, a la millora de les infraestructures o a la major o menor llibertat de circulació de les persones. Aquest llibre tracta de resumir alguns dels reptes i de les amenaces que planen sobre el futur de la UE, i d'oferir algunes propostes per a la seua refundació.

Otros libros del autor

  • VIAJE DE IDA
    PÉREZ CASADO, RICARD
    Ricard Pérez Casado no es solo el alcalde que impulsó, recién estrenada la democracia, la renovación urbana de la ciudad, el de la Valencia de la democracia y la autonomía, del impulso urbano y de la ilusión colectiva. Es también y sobre todo un intelectual comprometido, un analista, un estudioso de la política y el urbanismo. Hombre de convicciones y de amplia trayecto...
    Disponible en 3-4 días

    24,00 €