LA UNION EUROPEA

LA UNION EUROPEA

HISTORIA DE UN EXITO TRAS LAS CATASTROFES DEL SIGLO XX

15,00 €
IVA incluido
Disponible entre 3-6 días
Editorial:
UNIVERSIDAD DE VALENCIA/SERV.PUBLIC.
Año de edición:
Materia
Unión Europea
ISBN:
978-84-9134-099-7
Páginas:
288
Encuadernación:
CUARTO - RUSTICA
Colección:
15,00 €
IVA incluido
Disponible entre 3-6 días

La hist.ria de la Unió Europea no ha sigut mai fàcil; s'hi han viscut molts inconvenients, sotsobres, salts endavant i reculades que han configurat el seu camí fins a la situació crítica que vivim en l'actualitat. L'eixida del Regne Unit suposa un nou reajustament per a la UE i els efectes de l'anomenat Brexit es desconeixen en les seues dimensions exactes. Per. el repte més gran a què s'enfronta és el de la desafecció de la ciutadania, ja que tota l'arquitectura institucional, política i econ.mica és percebuda com una cosa llunyana i aliena. La percepció ciutadana de les institucions de la UE es redueix a les subvencions, a la millora de les infraestructures o a la major o menor llibertat de circulació de les persones. Aquest llibre tracta de resumir alguns dels reptes i de les amenaces que planen sobre el futur de la UE, i d'oferir algunes propostes per a la seua refundació.

La història de la Unió Europea no ha sigut mai fàcil; s'hi han viscut molts inconvenients, sotsobres, salts endavant i reculades que han configurat el seu camí fins a la situació crítica que vivim en l'actualitat. L'eixida del Regne Unit suposa un nou reajustament per a la UE i els efectes de l'anomenat Brexit es desconeixen en les seues dimensions exactes. Però el repte més gran a què s'enfronta és el de la desafecció de la ciutadania, ja que tota l'arquitectura institucional, política i econòmica és percebuda com una cosa llunyana i aliena. La percepció ciutadana de les institucions de la UE es redueix a les subvencions, a la millora de les infraestructures o a la major o menor llibertat de circulació de les persones. Aquest llibre tracta de resumir alguns dels reptes i de les amenaces que planen sobre el futur de la UE, i d'oferir algunes propostes per a la seua refundació.

Otros libros del autor

  • LAS DESIGUALDADES MEDITERRÁNEAS, RETO DEL SIGLO XXI
    PÉREZ CASADO, RICARD
    De entre la totalidad de las aspiraciones humanas, una resulta común a todas las sociedades: la igualdad o su inexistencia en la mayoría de las ocasiones. La Ilustración situó la igualdad entre sus grandes principios, las religiones monoteístas la promulgaron frente a un dios y la Revolución francesa la incorporó en su célebre tríada revolucionaria. Muchas de estas ide...
    En stock

    19,00 €